Mire használhatod (még) az előszobát? 2.
2016. május 06. írta: tervezzvelem

Mire használhatod (még) az előszobát? 2.

Egy korábbi bejegyzésben már írtam az előszoba nem szokványos, mégis kézenfekvő használatáról. Akkor azok számára adtam tippeket, akiknek sok a könyve, viszont kicsi a lakása és az előszobában is szükséges néhány könyvespolc elhelyezése. Természetesen ezek a polcok nemcsak könyvek számára praktikusak. Néhány szép kosárban, dobozban egyéb tárolási gondokat is megoldhatunk velük.

Most azok figyeljenek, akik nagyobb előtérrel rendelkeznek, de a fürdőjük apró és nem idegenkednek a formabontó megoldásoktól. Mert valljuk be, nem sok előszobában találkozunk mosógéppel.

eloszoba.jpg

Ez volt a kiindulási helyzet. Egymás mellett a mosógép és a szárítógép. A helyiség kicsit hűvös, semmitmondó.

Aztán következett az átalakítás. Azáltal, hogy a két berendezés egymásra került, jutott hely beépített szekrény (IKEA PAX gardrób) számára, ahol elférnek a kabátok és néhány cipő. Egy polcon (IKEA Billy könyvespolc) pedig szép kosarakban sorakoznak a tisztítószerek és egyéb elrejtenivalók. Szem előtt vannak, könnyű hozzáférni, mégsem zavaróan zsúfolt a polc.

A nagy ötlet azonban, ami barátságossá teszi a helyiséget, ez a sarokpad a kör asztallal. Azonban nemcsak sima ülőhelyről van szó, a pad (ez is IKEA, 2 db Molger pad) is további tárolóhelyeket biztosít. Érdekes, hogy a falszín ugyanaz maradt, a hatása mégis teljesen más, köszönhetően az itt-ott megjelenő meleg sárgáknak, barnáknak.

Ötletadó

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KÖNYVAJÁNLÓ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

cimlap_terbeli.png

Színtanácsadás, tippek, trükkök a színek helyes kiválasztásához

OTTHONUNK SZÍNEI

Könyv a színekről, melyben térnövelő tippeket is találhatsz. Hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy lakásodban milyen színkombinációkkal vesszed körül magad. Szeretnéd tudni, hogyan válassz helyesen, hogy kellemesen érezd magad otthon? Kattints ide a részletekért!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr318679368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása