Mire használhatod (még) az előszobát? 1.
2015. július 09. írta: tervezzvelem

Mire használhatod (még) az előszobát? 1.

Kicsi a lakásod és sok a könyved? Ha mindehhez normál méretű előszoba társul, nyert ügyed van, mert itt is nyugodtan kialakíthatsz könyvespolcokat. Ezeket akár a magasba is emelheted, hogy a tér tágasabb és világosabb maradjon. A bútorok színének megválasztásakor törekedj a pasztell árnyalatok választására, de nagyon jó a tiszta fehér polc is, amit fával kombinálhatsz.

Ez a polcozási-tárolási mód még sok lehetőséget rejt magában. Ha tolóajtókat teszel rá, máris megoldhatod azoknak a holmiknak a tárolását, amiket nem szeretnél szerteszét látni a lakásban. Őrizhetsz itt régi újságokat, fényképeket, számlákat, kisebb ruhadarabokat és sok-sok apróságot (a szekrény mélysége 30 cm).

eloszoba4.jpg

 

eloszoba3.jpg

 

eloszoba2.jpg

 

 eloszoba1.jpg

 

 Ötletes polcok, maximális helykihasználás.

Lépj be a könyvmoly otthonába :) Érdekes, hogy zsúfolt, könyvtárszagú, mégis barátságos. Talán a marasztaló kanapé teszi?

Remélem Benned is sikerült gondolatot ébresztenem!

 

Képek forrása: saját tervek, illetve az utolsó három

esetében kattints a fotókra!

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KÖNYVAJÁNLÓ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Színtanácsadás, tippek, trükkök a színek helyes kiválasztásához

OTTHONUNK SZÍNEI

Könyv a színekről, melyben térnövelő tippeket is találhatsz. Hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy lakásodban milyen színkombinációkkal vesszed körül magad. Szeretnéd tudni, hogyan válassz helyesen, hogy kellemesen érezd magad otthon? Kattints ide a részletekért!

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr887574136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása