Kell egy kis játékosság! Stílusos ötletek gyerekszobába
2019. november 28. írta: tervezzvelem

Kell egy kis játékosság! Stílusos ötletek gyerekszobába

Gyerekszoba berendezésénél nagyon fontosak a jól megválasztott fő darabok, mint például egy nagyobbítható ágy, olyan szekrény, ami idővel bővíthető, nagyobb gyerekeknél pedig az ergonomikus szék és íróasztal. Azonban ugyanilyen fontos, hogy hangulatos, a gyerek ízlésének is megfelelő kiegészítők kerüljenek ide. Hiszen ezekkel a kiegészítőkkel teheted egyedivé, barátságossá a gyerekek kis világát.

dia3_11.JPG

dia4_10.JPG

A mai cikkben Batadecor, alias Balogh Tamás munkáit szeretném bemutatni Nektek, amelyek vidámságot, üdítő színfoltot visznek a gyerekszobákba. Polcok, fogasok, képkeretek, faliórák és sok más egyedi fa tárgy készül náluk, amelyeket egy nagyszerű játék, a puzzle ihletett. A puzzle nem véletlenül lett sokunk kedvence: szórakoztató és megunhatatlan elfoglaltság. Ez adta az ötletet is: miért ne használhatnánk dekorációként is?

Íme egy kis ízelítő Batadecor termékeiből. Ugye milyen szépek?

dia1_13.JPG

dia5_9.JPG

dia2_14.JPG

A puzzle alakú képkeretek ajándéknak is kiválóak. Bennük jól megférnek egymás mellett vicces, érdekes és személyes dolgok. Egyedi színben rendelheted, ezért minden otthon színvilágához illeszkednek. De nemcsak hagyományos képkeretként használhatod, hanem üzeneteket, idézeteket, apróbb tárgyakat is elhelyezhetsz rajtuk-bennük. Ráadásul, mint az igazi kirakók, szabadon összekapcsolhatók, amelyekkel akár egy kis családi történetet is megidézhetsz. Például a nyaralások, közös játékok élményét, a mesélések meghitt pillanatait.

Amint látjátok, nem is olyan nehéz stílusos gyerekszobát formálni. Elegendő egy jó ötlet, kiegészítő és máris friss arculatot adhatsz nemcsak a gyerekszobának, hanem otthonodnak is.

minden_a_reszleteken_mulik_utolso_kep.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr715328596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása