Konyhai tárolás ötletesen
2023. október 20. írta: tervezzvelem

Konyhai tárolás ötletesen

Akkor tudsz hatékonyan dolgozni, tevékenykedni a konyhában, ha a pultfelületek szabadok. Ehhez pedig megfelelő mennyiségű tárolóhelyre van szükség. A szekrényeken túl számos lehetőség kínálkozik, hogy a mindennapos használati tárgyaid vagy a zöldségek, gyümölcsök ne heverjenek szanaszét. Ebben a cikkben olyan felakasztható tárolókat gyűjtöttem össze, amelyek a legkisebb konyhában is elférnek és még jól is mutatnak.

Ezeknek a tárolóknak az a hatalmas előnyük, hogy az eddig kihasználatlan helyeket, a sarkokat, felső szekrények alját is hasznosítani tudod általuk és nem lesz semmi útban.

Ha mindig csak annyi gyümölcs vagy zöldség kerül a kosarakba, amennyit rövid időn belül felhasználsz, a pazarlást is minimalizálni tudod. Mivel ezek az ételek szem előtt vannak, nem feledkezel el róluk.

Amint láthatod, többféle stílusú kosarat, felfüggeszthető szütyőt válogattam össze, hogy különböző stílusú konyhákhoz illeszkedjen és mindenki megtalálja a kedvére valót.

Természetesen ezek a tárolók a zöldségeken és gyümölcsökön kívül egy csomó más dolog esztétikus rendszerezésére is alkalmasak, pl. konyharuhák, edényfogók, fűszerek, teák stb. Különösen ezek a drótkosarak használhatóak sokoldalúan.

Kombinálhatod polccal is.

És neked melyik a kedvenced?

cikk_vegere_bemutatkozo_1.png

Képek forrása

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr3218228413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása