Újítsd meg az előszobád!
2016. július 08. írta: tervezzvelem

Újítsd meg az előszobád!

Sokszor nem fordítunk kellő figyelmet az előszobára, mert vagy nem tartjuk olyan lényegesnek vagy túl kicsi vagy túl sötét vagy ... és még számtalan indokot találunk. Most olyan képeket gyűjtöttem össze, ahol az előszobák nagyon látványos változáson mentek keresztül. A megvalósításhoz nem annyira az anyagiak, hanem inkább egy jó ötlet és elszántság szükséges :)

Ha nincs hely, akkor is érdemes - akár alacsonyabb fal leválasztással - előszoba részt kialakítani ...

... vagy a tükröt akasztóként is használni.

Igazán nincs nagy hely és nem is mondható világosnak ez a helyiség. De fehér falburkolattal, megfelelő világítással és pár jól elhelyezett berendezési tárggyal otthonossá, kellemessé alakították.

Hosszú, keskeny folyosó, amit még zordabbá tett a sok akasztó. És lám mit tesz itt is a falburkolat, a szőnyeg és a képek!

Nagy ötlet a csíkos fal és a régi, felújított komód.

Tulajdonképpen nincs semmi baj a zárt szekrénnyel, de a helyén kialakított pados-akasztós előszobafal sokkal kellemesebb a szemnek.

Egy izgalmas falfestés sokat dob a hangulaton.

Ha van hely, megéri egy lerakóasztalt betenni, amin évszakonként cserélődhet a dekoráció. Máris meghitt kép fogadja a belépőt.

Ismét a falburkolattal világosították ki a teret.

A végére pedig egy szuper olcsó ötletet hagytam. Előszobai akasztó pár deszkából, régi csap tekerőből vízvezeték-szerelő módra :) Az elkészítés képes útmutatóját itt találhatjátok.

Képek forrása: itt és itt

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr158874578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.07.09. 06:06:11

Tényleg nagyon használható ötletek. :)

Bartush 2016.07.10. 17:02:26

Miért tennél párnákat az előszobába?
Nálunk van egy rendes méretű előszoba, nagy szekrénnyel kabátoknak és épp nem hordott cipőknek, egy nagy tükör és akasztók illetve egy kisebb pad. Párna csak az ülőfelületen van. Szerintem csak útban lennének a díszpárnák.
süti beállítások módosítása