Kis terek bútorai
2015. szeptember 18. írta: tervezzvelem

Kis terek bútorai

Már többször volt szó kis terek praktikus berendezéséről, hiszen elég sokan küzdenek ilyen problémákkal. Sőt, ha csak ad hoc módon kezded berendezni a lakásod, előbb utóbb a legtöbb tér szűkké válhat ... Ezúttal azt nézzük meg, milyen típusú bútorok ideálisak kis alapterületre, melyeket lehet leginkább kihasználni. És nem utolsó sorban: melyekkel lehet legkedvezőbben megőrizni a tér szellősségét.

 

 

Akril szék

Könnyedek, vidámak. Kis térben nagyon fontos, hogy a bútorok tömegükkel ne nyomják agyon az enteriőrt. Ezek a légies fém lábak, a műanyag felület szinte átlátszóvá teszik ezt az ülőbútort.

 

 

Vakum Design

Vagy teljesen áttetsző változatban:

 

 

 Polcok, komódok

Ha polcot választasz, figyelj arra is, hogy az adott darab többféleképpen legyen elhelyezhető: állítva, fektetve vagy akár a falra. Erre kiválóan alkalmasak az IKEA polcai.

IKEA

A komódok, fiókos tárolók is rengeteg apróságot elnyelnek.

KIKA

Kerek asztal

Kisebb helyet foglal, ugyanakkor 4 ember is kényelmesen elfér egy 80-90 cm átmérőjű asztalnál. Különösen, ha csak egy lába van.

 Vakum Design

Többfunkciós asztal

Nem kell feltétlenül a klasszikus dohányzóasztalhoz ragaszkodni. Egy kerekes mobil asztalka sokkal többféleképpen hasznosítható. Ha kell média eszközöket vagy a TV-t is tarthatod rajta, de beválik újságtartónak és kínálóasztalnak is.

KIKA

 

Rakásolható/összecsukható székek

Ha helyszűkében vagy, de mégis szeretnél vendégeket fogadni, az egyik legjobb módszer, ha egymásba rakható vagy összecsukható székeket választasz. Ha nincs rájuk szükség, elférnek egy polc alatt is.

 

 

Vakum Design

Nemcsak kertbe, erkélyre, hanem az étkezőasztal mellett is jó szolgálatot tesz.

 

Möbelix

Kisméretű fotelek

Kisméretű, mégis kényelmes fotelekkel akár több ülőhelyet is kialakíthatsz, mintha terjedelmes fotelekkel rendeznéd be a nappalit.

 

 

Loftdesign

Pad tárolóval

A pad kerülhet ablakmélyedésbe, az étkezőasztalhoz, előszobába vagy ahol éppen helyet találsz. Könyvespolcból is készülhet :)

Forrás

Forrás

KIKA

Mini előszoba

Ha máshol nem, a falon biztosan van hely akasztóknak. Például így:

 

 

 

Hasonló stílusút pl. a KIKA-ban találhatsz.

 Képek forrása: itt

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KÖNYVAJÁNLÓ

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

cimlap_terbeli.png

Színtanácsadás, tippek, trükkök a színek helyes kiválasztásához

OTTHONUNK SZÍNEI

Könyv a színekről, melyben térnövelő tippeket is találhatsz. Hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy lakásodban milyen színkombinációkkal vesszed körül magad. Szeretnéd tudni, hogyan válassz helyesen, hogy kellemesen érezd magad otthon? Kattints ide a részletekért!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr117797504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása