Különleges tetőtér
2015. augusztus 25. írta: tervezzvelem

Különleges tetőtér

Nem mindennapi építészeti adottságokkal rendelkezik ez a stockholmi tetőtéri lakás. Mindenütt ívek, szögletek, ferde falak, eltérő méretű és formájú ablakok, amelyhez tökéletesen illeszkedik a bútorozás. Mert nem hivalkodik, nem akar többnek látszani, inkább csendesen háttérben marad. A sötét padlóra csak ott került szőnyeg, ahol mindenképp szükségét érezték: a kanapé előtt. Ennyi változatossághoz nem is lehetett volna jobb falszínt választani, mint a fehér, amelyet itt-ott megtörnek a gyönyörű fa gerendák és a széles oszlopok. A festmények nagyon otthon érzik magukat ebben a térben.

Érdemes egy pillantást vetni a ferde választókkal ellátott könyvespolcra is. Mintha csak a falak játéka folytatódna ezen a bútoron is.

Figyelemfelkeltő részletekből jutott a fürdőbe is. A kis falmélyedés éppen elegendő helyet biztosít a tisztálkodószereknek, amelyek így nincsenek annyira szem előtt.

Képek forrása itt.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr267732440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teddybear01 2015.08.27. 10:41:31

Gondolom városvédelem miatt nem lehetett ledobni ezt a vacak, erősen tagolt tetőt, és egy egyszerűbb, simább sátortetőt felrakni helyette.
Maradt a meglévő, erősen tagolt tető beépítése, még ha így sokkal nehezebb is volt a munka. De legalább jól megcsinálták, ha. Azért kíváncsi vagyok, hogy egy-két évvel a munka után sem szivárog itt-ott a hólé?

rfbzs 2015.08.27. 14:16:20

A berendezés egyszerű formái és színei miatt nagy izléses

zsoci 2015.08.28. 10:47:12

Szerintem ez nem különleges, hanem csúnya! Hideg fehér minden, egyszerűen rideg. Biztos nem laknék ilyen színtelen ronad lakásban.
süti beállítások módosítása