Stockholmi elegancia és egyszerűség
2015. február 23. írta: tervezzvelem

Stockholmi elegancia és egyszerűség

Visszafogott földszínek, letisztult vonalvezetésű bútorok jellemzik ezt a régi, mégis minden ízében új, finoman csillogó stockholmi lakást. Bájához hozzátartozik a gondosan megtervezett világítás, a szép fa parketta és a sima fa felületek, a gyönyörű, kétszárnyú ajtók, de mindenekelőtt a fehérre csempézett, pazar kályhák. A klasszikus skandináv stílus minden jellegzetessége felfedezhető itt.

A faborítású ablakmélyedésekbe helyezett, de nem túl nagy ablakok hívogatják a fényt. Hiszen a szürkeség legjobb ellenszere a világosság, melynek útját még egy lenge függöny sem korlátozza. Legfeljebb növények és lámpák teszik hangulatossá. Szabadon gyönyörködhetünk a fehérre festett ablakkeretekben.

Maga a lakás nem túl nagy méretű, de a világos színek, a sok nyitott ajtó tágassá varázsolja a teret. A kiegészítőket sem vitték túlzásba: a hangsúly a lámpákon van és a növényeken. Egy-egy cserép vagy élő virág mellet csak néhány dísztárgy, kép, gyertya jelenik meg.

Megnyugtatóan rendezett, kényelmes és otthonos terek, ahonnan minden felesleges csecse-becsét száműztek. Ez adja ennek a lakásnak a báját, melegét.

Képek forrása: itt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr347207269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása