Kreatív megoldások a konyhában
2017. április 07. írta: tervezzvelem

Kreatív megoldások a konyhában

Az egyik legsokoldalúbban használható anyag a perforált lemez. Lehet fa, lehet fém, kinek melyik szimpatikusabb. Most olyan ötleteket gyűjtöttem össze, amelyeket elsősorban konyhában hasznosíthattok, a legkülönfélébb módokon. Bármelyik könnyedén megvalósítható házilag is. Lehet például:

Üzenőfal

Elhelyezhetitek itt a bevásárlólistát, emlékeztetőket és más apróságokat, amikről nem szeretnétek elfeledkezni. Még a laptop vagy a telefontöltő is ide kerülhet. Éppen ezért dolgozószobában vagy az előszobában is nagyon praktikus lehet.

Kávézó

Nagyon hangulatos kis helyet lehet kialakítani, ha ide csoportosítjátok a kávézás vagy a teázás összes eszközét. Ha kis asztalt vagy lehajtható asztallapot helyeztek elé, valódi kávéházban érezhetitek magatokat.

Fűszernövény fal

Kis helyen is többféle növényt nevelhetünk, hogy a főzésnél mindig kéznél legyenek a friss hajtások.

Fűszertartó

Ha valakinek nincs kedve az élő növényekhez, szárított fűszereket, olajokat is elhelyezhet itt. Áttekinthető, rendezett és helyet is spórolhatsz vele.

Eszköztartó

Itt is elsősorban az áttekinthetőségen van a hangsúly. Nem kell a fiókban kotorászni az apróbb "szerszámokért" sem.

Ugyanez másik változatban

Egy helyen a sütés kellékei.

Edénytartó

Csak leakasztasz egy lábast és már indulhat is a főzés!

Kamra helyett

Ezt a megoldást leginkább kamrában vagy szekrényajtón tudom elképzelni.

 Forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr6712407463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása