Karácsonyi fények a nappaliban
2022. december 16. írta: tervezzvelem

Karácsonyi fények a nappaliban

Már csak egy hét választ el a karácsonytól. A meghittség, a bensőséges hangulat soha nem a külsőségeken múlik, azonban a fények játékával varázslatosabbá tehetjük ezeket az amúgy szürke, borongós, hideg napokat. Ezen kívül a fénynek szimbolikus jelentése is van. A karácsony Jézus és a fény születésének ünnepe. Kifejezi a megújulást, a bölcsességet, a jóságot, a szeretetet, az isteni valóságot.

Mindössze pár fényfüzérre, gyertyára, mécsesre lesz szükséged, amelyeket a nappali vagy az egész lakás különböző pontjain helyezhetsz el. Ettől életre kelnek az amúgy egyáltalán nem látványos kis zugok is. Mutatok pár ötletet. Ugye mennyivel barátságosabb fényekkel feldíszítve?

A végére pedig pár ötlet a többi helyiséghez és a kerthez vagy erkélyhez, teraszhoz:

És hogy az ajándékozás se legyen probléma, idén adj valami különlegeset. Készíts saját kezűleg valami apróságot (lekvárt, kekszet, fürdősót stb.), mellé pedig az otthon melegét adhatod. A *** Lakberendezési ajándékutalvány ***, amely nemcsak hasznos, hanem biztosan örömet is szerez, tetszőleges összeggel választható és pillanatok alatt a kezedbe veheted! Részletek itt.

További hasznos tippeket találsz FACEBOOK és INSTAGRAM oldalamon! 

ajandekutalvany.png

cikk_vegere_bemutatkozo_1.png

Képek forrása: kattints a fotókra.

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr9718003344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása