Ruhatárolási ötletek kis lakásban élőknek
2019. június 28. írta: tervezzvelem

Ruhatárolási ötletek kis lakásban élőknek

Kis lakásban az egyik legnagyobb probléma a tárolás kérdése. Különösen, ha ruhákról van szó. Azt mindenki tudja, hogy nem érdemes a felesleges holmikat felhalmozni, egyik helyről a másikra pakolni, de mi a helyzet, ha normál méretű a ruhatárad és még így is gond az elhelyezésük? Lássunk néhány módszert, ami megoldást jelenthet!

Több szinten

Ha nagy a belmagasság, egy galériával rengeteg plusz négyzetmétert nyerhetünk. Azonban normál belmagasság esetén is vannak lehetőségeink. Ilyenkor érdemes az ágyat valamilyen módon megemelni és alatta tároló helyet kialakítani.

Itt az átlagosnál valamivel nagyobb a belmagasság, azonban a galéria mégsem férne el, ezért ehhez az ötlethez folyamodtak:

Ajtók nélkül

Az is megoldás lehet, ha a szekrényre helyhiány miatt nem kerülnek ajtók. Viszont, hogy mégse legyen teljesen nyitott, egy függönnyel minden elrejthető.

Áttekinthető fiókok

Áttekinthetőbbek lesznek a ruhák és könnyebben használod a fiókokat, ha így helyezed el bennük a pólókat, nadrágokat. És jóval több is fér el, mint hagyományosan, egymásra pakolva. Komódból amúgy is érdemes pár darabot beszerezni, mert viszonylag kis helyen elférnek és sok-sok holmit elnyelnek.

A rendszerezésben sokat segítenek a fiók elválasztók is.

Mi legyen a cipőkkel?

Komoly problémát okozhat a cipők megfelelő tárolása is. Az éppen használaton kívülieket összecsoportosíthatod egy nagyobb dobozban is. Ha a cipők orrát kitömöd újságpapírral, nem veszítik el az alakjukat.

Még egy iratpapucs is beválhat.

Tornacipők, szandálok békésen elférnek akár egy kosárban.

Ezzel a kis kiegészítővel éppen fele akkora helyet foglalnak a cipők.

Tetszett az összeállítás? Kövess a Facebookon is!

Képek forrása: Kattints a fotókra!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr5914909362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása