A szürke és a sárga találkozása
2017. szeptember 01. írta: tervezzvelem

A szürke és a sárga találkozása

A finom részletek, a pontosan méretre alakított bútorok jellemzik ezt a lyoni lakást. Maga az épület régi, ami a nappaliban vagy a nyílászárók formájában szépen érvényesül és szerencsésen találkozik a modern berendezési tárgyakkal. Ugyanilyen szerencsés kézzel nyúltak a nyitott és zárt terek kialakításához. A sok fal sötét, szűk helyiségeket eredményezett volna, viszont a beépített polcok, az üvegfal és a színek tágítják a teret. Az alap fehér falszínt élénk sárgával, szürkékkel, kékekkel tették változatossá, figyelemfelkeltővé. A végeredmény nagyon üdítő lett. De beszéljenek a képek!

Rögtön elsőre szembetűnik a térelválasztó polcrendszer. Szellős, mert a zárt részek nem nyomják össze. Átengedi a fényt, de tárolásra, munkára is biztosít lehetőséget.

 

A nappalit üvegfal választja el a konyhától. Szeparál, de a fénynek szabad utat enged. A tolóajtó is nagyon jó helytakarékos megoldás.

Érdemes nagyobb figyelmet szentelni a pontosan méretre alakított, a hely adottságaihoz igazodó konyhaszekrénynek is.

A "kakukktojás" a színsorban a WC pirosa.

És végül a pici háló, ahova ügyesen betették a gardróbot, elé pedig az épített fejvéggel az ágyat.

Remélem tetszett az összeállítás. További érdekességeket találtok a FB-on is!

Képek forrása

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr612795748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása