Londoni minilakás
2015. október 16. írta: tervezzvelem

Londoni minilakás

Mindössze 34 négyzetméteren él az a fiatal pár, akikhez most ellátogatunk. Amiért izgalmas lehet számunkra, az a konyha és étkező kialakítása.

kep1.bmp

 

120x120 cm-es terület állt rendelkezésre, ahol viszonylag használható konyhát kellett összehozni. Ez a lehetőségekhez képest nagyszerűen sikerült. A szabad pultfelület egyáltalán nem kicsi, sőt alá még az étkezőasztalt is betolták a székekkel együtt. A pult folytatásában egyik oldalon a főzőlap, másik oldalon a mosogató kapott helyet, amelyeket bútorlapból készült fal választ el. A tárolószekrény sem kevesebb, mint egy átlagos panel konyhában. Ezzel a módszerrel nagyon helytakarékosan lehetett megoldani a konyha kérdését.

Az egyetlen hátrány, hogy a nappali elég kis térbe került, viszont külön hálószobát nyertek, a folyosón pedig zárt beépített szekrényekkel oldották meg a tárolást. A lakás a nagy ablakoknak köszönhetően világos, áttekinthető, szellős és kellemes összképet nyújt.

kep2.bmp

 

kep3.bmp

 

kep4_1.bmp

 

kep5.bmp

Képek forrása.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr917972677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ejkekjetter 2015.10.18. 09:50:55

Ezek tényleg aktuális fotók lennének és nem csak egy túlcicomázott látványterv?
süti beállítások módosítása