Egyedi falburkolatok fával, bőrrel
2015. szeptember 02. írta: tervezzvelem

Egyedi falburkolatok fával, bőrrel

Ha valami különlegesre vágysz, használj falburkoló paneleket. Nemcsak kávéházba, szállodába illenek, hanem a lakás bármely pontján megjelenhetnek. Az előszoba,  nappali, az étkező, de akár a háló hangulatát is teljesen megváltoztatják és egyedivé teszik. Nagyon dekoratív, ahogy a fal síkjából kiemelkedik, teljesen megváltoztatja térélményünket. Használhatjuk egy-egy falszakasz, bútordarab kiemelésére vagy teljes falhosszúságban vagy kisebb felületen képek helyett. Összegyűjtöttem néhány ötletet.

Az Ildáre Bt. faáruház antik deszkáinak felhasználásával szépséges mozaikok alkothatók. Karakteres, meleg hatású és teljesen egyedi. Érdemes honlapjukon is körülnézni, mert rengeteg lehetőséget találhattok.

Képek innen.

Nézzünk néhány külföldi példát, ahol szobabelsőkben csodálhatjátok meg a burkolatokat.

Képek innen.

Következzenek a bőrök, textilbőrök, melyek itthon is beszerezhetők, hazai gyártó termékei. A Kerma bőrpanelek nemcsak különlegesek, hanem kiváló hő és hangszigetelő hatásúak is. Például hálószobában nagyon jól mutat ágyvégként: a legegyszerűbb ágyat is könnyedén luxus környezetbe helyezheted.

Képek innen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr357752504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása