Vágjunk bele!
2014. október 14. írta: tervezzvelem

Vágjunk bele!

Az igényfelmérés

stock-photo-27408921-collage-with-old-vintage-objects (1).jpgVan már programod hétvégére? Itt egy jó kis időtöltő hideg, esős, nemszeretem napokra. Összeállítottam egy táblázatot. Nem túl szép, de próbáltam részletekbe menni. Persze, ha mások az elképzeléseid, nyugodtan egészítsd ki. A lényeg, hogy ez alapján pontosan és egyenként át tudod gondolni a lakás minden zugát és szegletét. Érdemes eljátszani vele, mert olyan iránytűt nyersz, ami minden további munkálatnál segítségedre lesz.

Ha a bútorigény oszlopban a bútor méretét (ha még nem tudod, a helyét mérd meg, mekkora férne el és ehhez keresd a megfelelőt) is megadod, szintén hasznodra válik később. A sorokat a családtagok foglalkozása, kedvtelése, sőt még alaptermészetének figyelembevételével is töltsd ki.

 

tabla2.JPG

Ugye nem is olyan bonyolult?

A folytatást itt találod.

Kép: SXC free images

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr46789877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása