Teljes kényelem 33 négyzetméteren
2020. április 03. írta: tervezzvelem

Teljes kényelem 33 négyzetméteren

Amikor ilyen pici lakás berendezésén töprengünk, azt szoktuk javasolni, hogy próbáljuk meg összevonni a különböző funkciókat. Vagyis a kanapé legyen egyben "hálószoba" is, az étkező dolgozószobaként is működhet és így tovább. Ennél a kislakásnál azonban nem ez történt.

A lakás egy fiatal hölgy első otthona lesz. A szűkös méretek ellenére is szeretett volna azonban teljes kényelmet, például fürdőkádat és ha nem is hálószobát, de legalább egy külön kis fülkét, emellett étkezőpultos konyhát és egy dolgozós részt is. Nézzük meg részleteiben is, hogyan sikerült mindezt kialakítani!

dia1_14.JPG

Mivel a konyhát csak alkalmi főzésre használja majd, kis helyre terveztem. A hűtőt a beépített szekrénysorba tettük át, hogy ezzel is szellősebbé tegyük a konyhát. Az étkezőpult valamennyire szeparálja a konyhát és szükség esetén munkapultként használható.

dia2_16.JPG

dia3_13.JPG

dia4_12.JPG

A kanapé biztos, ami biztos alapon ágyazható, azonban a kis kiugró részt mindenképpen szerettük volna maximálisan kihasználni, így ide került a hálófülke.

dia5_10.JPG

dia6_9.JPG

dia7_9.JPG

dia8_8.JPG

Az előszobai szekrény elrejti a mosógépet is, így a fürdő sokkal tágasabb lett. A 60 cm-es mosdószekrény mellett egy normál méretű kád is befért.

dia9_7.JPG

dia10_7.JPG

Ezeken a felülnézeti képeken láthatjátok a lakás elrendezését. Kicsi méretei ellenére sikerült viszonylag tágassá tenni és minden alapvető funkciónak helyet biztosítani.

alaprajz1_1.jpg

alaprajz2_1.jpg

Képek: saját tervezés

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr9315573188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása