Hasznos trükkök a konyhába
2019. május 10. írta: tervezzvelem

Hasznos trükkök a konyhába

A konyha tipikusan az a hely, ahol nagyon gyorsan kialakul a rendetlenség, hogy ne mondjam, káosz. Hiszen rengeteg eszközt használunk egyszerre is és ha nem figyelünk, hogy ezek használat után a helyükre kerüljenek, rövidesen semmit sem találunk. 

A probléma gyakran ott kezdődik, hogy a rossz tervezés miatt nincs állandó helye bizonyos eszközöknek. Ha megteltek a szekrények, következik a pult, ahol csak sokasodnak és útban vannak a holmik. Most ahhoz gyűjtöttem ötleteket, hogy melyek azok a helyek, ahol extra tároló felületet nyerhetsz.

Sokan nem is gondolnak rá, hogy a szekrényeket nemcsak belülről, hanem kívülről is lehet használni. Nézzük meg, hogyan!

A szekrénybelsőkben pedig nemcsak polcok léteznek, hanem az ajtók is hasznosíthatók.

Képek forrása

Tetszett az összeállítás? Kövess a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr8414818606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BNati 2019.05.13. 18:38:12

Nagyon jó ötleteket adtál, hogy hogyan lehet jobban kihasználni a helyet a konyhában. Egyetértek veled abban, hogy egy pillanat alatt teljes rendetlenség van, ha nem figyelünk oda. A te ötleteidet is megfogadom, de én régen ebből a cikkből merítettem ötleteket. Nekem ez a megoldás is nagyon tetszik. lakberinfo.hu/lakberendezes/konyha/2018-04-17-praktikus-belso-vonzo-design-az-idealis-konyhabutor-hasznos-kiegeszitoi/

Rácz Nimród 2021.03.31. 12:18:42

Remek cikk, és a blog is nagyon tetszik alapvetően. Írhatnál esetleg egy bejegyzést kütyü imádóknak is, olyan eszközökről, amelyek funkcionálisan és design szempontjából is hozzátesznek az otthon kényelméhez, hangulatához. Ez nagyon érdekelne.. Mint pl. a Moodo, ami amellett, hogy illatosító, nagyon dizájnos kis készülék és hasznos is...moodo.hu/
süti beállítások módosítása