Egyen lakás vagy saját stílus?
2018. november 02. írta: tervezzvelem

Egyen lakás vagy saját stílus?

Nem egyszerű dolog jól és praktikusan berendezni egy lakást. De talán még ennél is nehezebb a saját stílusunkat, személyiségünket hozzáadni. Jól példázza ezt az itt bemutatott, 40 négyzetméteres lakás.

Vannak szép részletek, mint például a konyha melletti, falba simuló polc vagy a hálót elválasztó üvegfal. Összességében azonban személytelen, hiányoznak az egyedi megoldások. Legkevésbé a nappali sikerült, amely gyakorlatilag kanapéból és lerakó asztalokból áll, nem igazán otthonos. Holott ebben a térben lennének lehetőségek, tágas és világos, a 40 négyzetméter ellenére.

Jó elrendezésű viszont a konyha, praktikusan használható, és a hálószoba is kellemes látványt nyújt a téglafallal. Viszont a gardrób szekrénynek legalább egy részét tolóajtó mögé rejtettem volna, hogy ne porosodjon benne a ruha. (Bár egyelőre úgy tűnik, mintha nem is laknának itt.)

Amikor egy teret berendezünk, nemcsak az elrendezésre kell koncentrálni, nemcsak az éppen divatos trendre, hanem az időtállóságra, a személyes vonásokra is. Remélem, ez a lakás tanulságos példa lesz arra, milyen az, amikor gyakorlatilag egyetlen bútoráruházból válogatod össze a berendezési tárgyakat.

És milyen a Te stílusod?

Képek forrása

Szívesen olvasnál még praktikus, színes ötletekről?

 

Ha szeretnéd tudni, hogyan lesz barátságos és praktikus az otthonod a színek segítségével, ajánlom figyelmedbe az OTTHONUNK SZÍNEI című könyvet, amely gyakorlati és közérthető ismeretanyagot ad. Tömören foglalja össze azt a szaktudást, amelyet aztán saját otthonod tervezésénél használhatsz fel. Nem kell több helyről böngészni, keresgélni, itt egyben megtalálod. 

Tovább olvasom

Tetszett a bejegyzés? Kövess a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr2614337505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása