8 tipp az egyedi konyhához
2018. augusztus 24. írta: tervezzvelem

8 tipp az egyedi konyhához

Milyen a jó konyha? Természetesen praktikus, de nem árt, ha nem egy a tucatból, hanem van benne valami plusz. Összegyűjtöttem néhány ötletet, hogyan tedd egyedivé.

Színes, mintás csempék

Az egyik leglátványosabb megoldás, amivel az egyszerű vonalú, visszafogott színvilágú konyhát is feldobhatod, egy gyönyörű, különleges csempe. Ha kicsi a konyha, nem is kell belőle sok :)

Falfirka

A táblafestéket változatosan használhatod, akár falra, akár  a szekrényajtóra. Skandináv vagy loft stílushoz nagyon jól illik!

Tapétát konyhába?

Elsősorban akkor ajánlható, ha kevesebbet főzöl vagy ha konyhai hátfalként használod, üveglap mögött. Mindenképpen mosható tapétát válassz! Ha többet főzöl, akkor kisebb felületre tedd, illetve olyan helyre, ahol nem sérül, pl. a szekrény belsejébe.

Kerek asztal

A kerek asztal nem mindig ideális, mert kevesebben férnek el mellette, de ha szeretnél egy pici kávézós-reggelizős sarkot a konyhába, szépen megoldhatod vele. Ráadásul oldja a sok szekrény szögletességét.

Gerendával

Lehet régi és lehet új, egy biztos, magára vonzza a tekintetet.

Üveges, polcos

Változatossá teheted a felső szekrényeket, ha egy-egy polcot is közbeiktatsz. A nagy felületeket üveges szekrénnyel is levegősebbé teheted, amelyeket LED szalaggal ki is világíthatsz.

Ötletes elválasztás

Nem mindegy, hogyan választod el a konyhát  a szomszédos helyiségtől. Íme két egyedi megoldás.

Hangsúlyozd fényekkel

A világítás elsődleges szerepe, hogy a munkafelületnél zavartalanul dolgozhass. Ezen túlmenően azonban hangulatot is teremthetsz vele, kiemelheted a szekrényeket, egy szép részletet, akárcsak a nappaliban.

Képek forrása: kattints a fotókra!

-----------------------------------------------

A részletekért  kattints a képre

lakber_tanfolyam.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr8714199475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BNati 2018.09.03. 14:18:28

Nagyon jól néznek ki és milyen egyszerűen fel lehet dobni egy konyhát. Nekem a tapétás megoldás tetszik a legjobban. Bár azért az is fontos, hogy a konyhabútor szép és jó állapotú legyen. Ismerősömék evvel a céggel csináltatták a konyhájukat és gyönyörű lett. igenyesbutor.hu/
süti beállítások módosítása