Mindentudó kamraszekrények
2018. június 19. írta: tervezzvelem

Mindentudó kamraszekrények

Kis lakásnál sokszor a konyha kialakítását is nehéz megtervezni, hát még azt, hol legyen a kamra helye. Ha erre nincs külön helyiség, a konyhaszekrényben kell kialakítani, de nem mindegy hogyan. Most erre gyűjtöttem össze praktikus megoldásokat, amelyek kis helyen elférnek.

Kamraszekrény kialakítása során az adott helyhez igazodva igyekezz minél több polcot betenni. Ezek egymástól való távolsága akkor lesz ideális a számodra, ha megméred a legjellemzőbb élelmiszerek (pl. liszt, olaj, konzervek stb.) és az esetlegesen itt tárolt háztartási gépek magasságát, mélységét és ehhez méretezed a polcokat. Az apróbb dolgokat gyűjtsd dobozba vagy kosárba. A polcozás nyugodtan érhet a mennyezetig, így viszonylag nagy és áttekinthető helyet nyersz.

Emellett nagyon hasznosak lehetnek a kihúzható fiókok is az apróbb konzervek, dobozok, zacskók számára. Érdemes beszerezni olyan fém rácsokat, amelyeket a polcokra lehet betolni. Így utólag is módosíthatsz a polcok magasságán, elosztásán.

Ha a mennyezet közelében tudod csak elhelyezni a kamraszekrényt, nagy segítség lehet a lehúzható szekrénybelső.

Helykihasználás szempontjából praktikus megoldás a lépcső alatti kamra.

Vagy akár falfülkében is kialakítható.

Ha pedig van annyi hely, hogy önálló szekrényben legyen, kialakítás szempontjából érdemes áttanulmányozni az alábbi lehetőségeket.

Képek forrása: kattints a fotókra!

Ha tetszett az összeállítás kövess a FACEBOOK-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr5814055652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása