Ne félj a fehér kanapétól!
2018. április 10. írta: tervezzvelem

Ne félj a fehér kanapétól!

Sokan úgy gondolják, hogy bár szeretik a világos színeket, na de fehér kanapét, azt inkább nem! Jönnek a kifogások, hogy kisgyerek mellett nem lehet, háziállatok vannak, de amúgy is kényes, csak gondot okoz, mert könnyen piszkolódik és minden meglátszik rajta. Azonban a régi beidegződések már nem minden esetben állják meg a helyüket. Miért?

Cserélhető huzat, szennyeződéstaszító szövet

Ma már szerencsére léteznek mosható huzatok. Ha úgy látod, kimosod, és újra szép lesz. De persze nem mindegyik kanapé ilyen, viszont erre is van megoldás: a szennyeződéstaszító szövet, amelyről könnyedén eltávolítható a folt, mert nem ivódik be a kiömlő folyadék és egy mozdulattal letörölhető.

Soha nem megy ki a divatból

A semleges színek, így a bézs, a fehér, a fekete vagy a szürke mindig divatos, időtálló. És ha ülőgarnitúrát vásárolsz, inkább hosszabb távban gondolkodj. Legyen erős szövetű, masszív, strapabíró darab, amit nem unsz meg egy-két éven belül.

Minden stílushoz illik

Az sem utolsó szempont, hogy bármelyik stílus is a kedvenced, világos kanapét mindegyikhez választhatsz. És ha mondjuk megunod azt a stílust, elég lesz a kiegészítőket kicserélni.

Bármilyen színnel jól mutat

Igazán könnyű dolgod van, mert bármilyen színnel párosíthatod. Ahogy változik az ízlésed, könnyedén alakíthatod hozzá a szoba színvilágát is, ha az alapdarabok és a fal világos árnyalatúak.

Pihentető, megnyugtató környezet

Világos színek társaságában a szoba sokkal levegősebbnek hat. Egy fárasztó nap után jólesik ide hazatérni és felüdülni. Hozzávalók a pihentető környezethez a fehér mellet: természetes fa felületek, néhány tompább színfolt, mint például az olíva vagy a mályva, és halványszürke fal.

 

Szeretnél többet tudni arról, hogyan válassz harmonikus színeket és hogyan korrigáld velük otthonod előnytelenebb oldalát? Kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr4913692254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása