Lakásbemutató: ne félj a vöröstől!
2017. január 20. írta: tervezzvelem

Lakásbemutató: ne félj a vöröstől!

Ha megkérdeznénk pár embert, hogy milyen kiegészítő színeket tudna elképzelni a lakásában, azt hiszem kevesen választanák a vörös és a zöld együttesét. Mert elsőre az jut eszünkbe róluk, hogy nagyon markáns, meghatározó, vibráló környezetet teremtenek. Ami igaz is, azonban ha megfelelőek az arányok és a háttér, nem lehet velük baj. Sőt!

Ebben a lakásban nagyon jól éltek a színek adta lehetőségekkel. A semleges szürkét és fehéret életre kelti az a pár vörös bútor, a csupasz téglafal, a sok zöld növény és a takarók-szőrmék. Az ünnepélyes, elegáns hatást erősíti az aranybarna tapéta is, ami igazán a fehér falburkolat mellett tud érvényesülni. Összességében a lakás harmonikus keveréke a sima és rusztikus felületeknek, a réginek és újnak.

képek forrása

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr9812139927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása