Megnyugtató geometria
2016. október 13. írta: tervezzvelem

Megnyugtató geometria

Ezt a lakást egy lengyel belsőépítész iroda, a Shoko Design tervezte. Céljuk, hogy Kelet-Európában új stílust teremtsenek, olyan belső tereket alkossanak, amelyek modernek és ugyanakkor időtlenek is. Amellett, hogy a tervezés minden részletében nagyon átgondolt, nem nélkülözi a játékosságot sem. Szükség is van erre, hiszen a színek egyszerűsége már-már szigorúan hatna. De néhány ötletes vonallal, egy sarkára állított rózsaszín négyzettel a hálóban és a szintén halvány rózsaszín párnákkal, kiegészítőkkel a megnyugtató derű is képviselteti magát. Mindezt a mozaikszerű burkolatok és az egyetlen élénk pink falszín tovább erősíti. Nézzük tehát a lakást!

Képek forrása

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr8011801535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dddoni 2016.10.13. 14:01:25

Zseniális! A rózsaszínt mondjuk biztos más színre cserélném, de imádom a geometriai formákat a lakásban, van nálam is pár különleges minta.
süti beállítások módosítása