Fény és elegancia spanyol módra
2016. április 08. írta: tervezzvelem

Fény és elegancia spanyol módra

Beragyogja a napfény ezt a madridi házat. Mintha mindent ennek rendeltek volna alá: a színeket, az ablakok könnyű rolóit, az üveges tolóajtót, a tiszta vonalú, elegáns bútorokat. Időtlen, egyszerre klasszikus és modern. A végeredményt látva ma már senki sem gondolná, hogy valamikor irodaként működött, a konyhát is utólag kellett kialakítani.

Az uralkodó színek a bézs, a törtfehér és a világos szürke. Na meg a kintről beáradó lombok zöldje. Itt-ott jelenik csak meg néhány élénkebb ecsetvonás: narancs a pihenősarok és a folyosó szőnyegén, piros a turmixgépen, rózsaszín a hálóban.

Képek forrása

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr88558920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BNati 2016.05.03. 18:08:27

Sziasztok! Annyira gyönyörűek ezek a fotók! A spanyolok nagyon tudnak valamit, ez már a második hasonló stílusú lakás, amit láttam, lehet, hogy oda kellene költözni? ;) lakberinfo.hu/otthonok/hazak-lakasok/2016-04-04-rusztikus-lakberendezes-egy-andaluziai-nyaraloban/
süti beállítások módosítása