Kreatív ötletek fára hangolva
2015. január 23. írta: tervezzvelem

Kreatív ötletek fára hangolva

Amikor a kulcstartókról írtam, rátaláltam egy nagyon kedves-lelkes kis csapatra. Ők a kreativajandek.hu. Termékeiket saját maguk tervezik és ők is gyártják fából, lézergravírozással. Az ötletes és ezerféle változatban készülő kulcstartókon kívül találhattok itt ékszereket, betűkkel díszített fakockákat, lakásdekorációkat, ajándéktárgyakat. És még sok-sok szépséget.

Fa gyűrű kalotaszegi négyzet kicsi

Csipkebogyó virág medál hosszú láncon

Cicás fülbevaló sárga

A kreativitás nemcsak a kitalálás ötletességére utal, hanem hogy mindenki saját képére formálhatja a natúr tárgyakat. (Természetesen színes darabok is készülnek.) Festéssel, lakkozással vagy saját fantáziája szerint bárhogy. Blogjukon számos rövid videót találhattok, amelyben példákat mutatnak be a díszítésre és a különböző lehetőségekre. Mert akár egy régi körömlakk is nagyszerűen feldobhatja a kiválasztott terméket.

Stílusukban nagyszerűen ötvözik a hagyományos népi kultúra elemeit és a modern kor igényeit. Vidám, fiatalos, szerethető. Nem utolsó szempont az sem, hogy áraik a földön járnak.

Most, hogy közeledik a Valentin nap, érdemes ellátogatni hozzájuk. Persze minden családi vagy baráti alkalomra, évfordulóra, ünnepre van ajánlatuk. Ha nemcsak egy sima, sablonos ajándéktárgyat szeretnél, nézd meg kínálatukat.

 Képeslap fából, "igazi" bélyeggel.

Fa képeslap - Valentinra

Ha ez lesz az első ...

Első közös Valentinünk 2015 - tábla

Állítható méretű fa gyűrű.

http://www.kreativajandek.hu/custom/komlosi/image/cache/w900h500wt1/product/gy%C5%B1r%C5%B1k/gy%C5%B1r%C5%B1sz%C3%ADv2.png?lastmod=1421703800.1408458690

Fakockák, akár saját üzleted kirakatának dekorációjához.

Love felirat színes kockákon

Ez a faládika is nagyon jópofa.

Dekorálható szivecskés fa ládika

Díszíthető festéssel, lakkozással, dekupázs technikával, mint ez a babaházba való kis szekrényke. Nekem nagy kedvenceim a babaházak. Ebből sincs hiány, nagyon aranyos kis bútorok készülnek a kreativajandek.hu műhelyében.

És természetesen: páros szívecskés kulcstartó, egyedi név felirattal.

http://www.kreativajandek.hu/custom/komlosi/image/cache/w900h500wt1/product/kulcstart%C3%B3/l1.png?lastmod=1421702826.1408458690

Egyszóval mindenki figyelmébe szeretettel ajánlom!

Forrás: www.kreativajandek.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr687100155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása