Kell egy kis melegség
2014. november 27. írta: tervezzvelem

Kell egy kis melegség

Kötött párnák, lágy, bebújós takarók. Öblös fotel, hívogató fények, gőzölgő tea a csészében. Mézes-fahéjas sütiillat. Kuckómeleg. De jó is így időzni kicsit! Léleküdítő pillanatok. A nappalok ugyan fogynak, de növekszik a várakozó öröm. Többet figyelünk befelé, szeretteinkre és magunkra.

Cable Sweater Pillow Tutorial - I love this idea. I think the cable sweaters are cute, but I love it because I think we all have a sweater of some sort that we've failed to throw out because we like how soft it is. There you have it... make it into your favorite napping/snuggle pillow and free up a hanger in the closet. :) "Sew" easy.

Teremtsük meg ezt a hangulatot otthon! Sokszor egy külső benyomás is segíti a belső rákészülést. Vegyük körbe magunkat kötött, bolyhos holmikkal. Akik tudnak kötni-horgolni és idejük is engedi, könnyű helyzetben vannak. Egy párnahuzat elkészítése vastag fonalból nem tart olyan sokáig. De elővehetünk régebbi, nem használt, még szép pulóvereket, sálakat, amelyeket szintén sokféleképpen használhatunk. Sőt, a lakásdekorációkat (például vázákat, bögréket) is felöltöztethetjük. Nézzük, hogyan!

Meleg gyapjú szőnyegen nagyszerűen mutatnak a kötött puffok. Minél vastagabb fonalból készül annál jobb, annál rusztikusabb a látvány. A földszínek is növelik a melegségérzetet. És ne feledkezzünk meg a mécsesekről, gyertyákról sem. A tűz, a természetes fény látványa mindig megnyugtató. Közérzetünkön sokat javít az is, ha meleg fényű, fehér izzókat használunk. A helyiség barátságosabb, hatása pihentető.

Télen a hurkolt anyagok, a szőrme, a flanel bármilyen formában, bármilyen helyiségben megjelenhet. Egyes minták szintén jobban illenek a hideg hónapokhoz, ilyen a skót kocka zöld-vöröse, a norvég minta és a Burberry-minta.

www.polgariotthon.hu

Gyöngyök & Szavak kézzel kötött díszpárna 6.000,-

Dress your bed in a giant sweater with a cable-knit blanket.

Round-Up: Knitted Home Decorations

(7) Tumblr

Régi pulóverekből is készülhet. Itt találjátok hogyan.

Crochet & Knit.  I love, love, love these.   Can't wait to learn how to make these for my home ~  jody

Yellow knitted pillow from HK living (from www.hallingstad.dk) and a pillow with zigzag pattern in yellow and gray (from www.kindbynature.dk). Prints on the wall are also from Kind by Nature.

Három kedves ajándékötlet:

Easy mug snugs. Knit or Crochet a rectangle the width of a mug and long enough to wrap around a mug (make sure it is going to be tight). Embroider a felt applique. Fold in half length-wise and where the corners meet, a few slip stitches at each end and you are done! Great gift idea!

Cat Tea Cosy - KNITTING PATTERN - downloadable file. $4.00, via Etsy.

stuff mittens with fun holiday things and hang for easy decorations

Extra tippek hölgyeknek:

 

Képek, ahol nem adtam meg forrást: Pinterest

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr726936615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása