Készíts puffot egyszerűen!
2015. május 11. írta: tervezzvelem

Készíts puffot egyszerűen!

Bármelyik helyiségben - nappaliban, hálóban, gyerekszobában stb. - nagyon dekoratív berendezési tárgy lehet egy puff. Használhatod ülőkének, lábtartónak, sőt dohányzó és lerakó asztal helyett is. Az itt bemutatott darab további előnye, hogy nem igényel különösebb ügyességet az elkészítése. Azért némi varrás-készség szükséges a borítás kivitelezéséhez. Viszont fillérekből kihozható.

img29o.jpg

Ha nagyon elszaporodtak otthon a PET palackok, könnyű helyzetben vagy.

Mert mi kell hozzá?

- 37 db műanyag palack

- ragasztószalag

- kartonpapír (nagyobb doboz oldalából)

- szivacs és flíz a borításhoz

- szövetek a huzathoz (erősebb vászon belülre és egy tetszőleges külső)

- tű, cérna

Az elkészítés menete jól látható a képekről. Fontos: a kupakokat szorosan tekerd az üvegekre. A palackokat erősen tekercseld körbe, "tetőtől-talpig". Ha ráragasztottad a kartont is, én a tetejére, biztos, ami biztos alapon tennék egy vékony rétegelt lemezt is. A tetejére és körben is tennék szivacsot, majd erre a flíz borítást.

Jöhet a belső huzat, majd a külső, amit érdemes cipzárasra készíteni, hogy mosható is legyen. És már dőlhetsz is hátra a jól végzett munka után, lábad pedig jólesően megpihen a vadonatúj puffon.

puff.jpg

U.i: a teraszon, erkélyen is jól mutat!

Képek forrása: kattints a fotókra!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr347449612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása