Térelválasztás a nappaliban
2019. március 22. írta: tervezzvelem

Térelválasztás a nappaliban

Nagy előny, és kényelmes is, ha rendelkezésünkre áll egy szép nagy, átlátható tér, azonban mégis úgy érezhetjük, hogy hiányzik belőle az intimitás, az elkülönülés lehetősége. Hiszen nagyobb helyiségben általában érdemes több funkciót elhelyezni és jó, ha ezeket valamilyen módon el is szeparálhatjuk egymástól. A különböző térelválasztási lehetőségek segítenek abban, hogy megmaradjon a tér egysége, ugyanakkor kisebb-nagyobb zónákat hozzunk létre, ahol egyaránt lehetőség nyílik közös, illetve egyéni tevékenységekre.

Az itt bemutatott terveken egy légtérbe került az étkező, nappali, egy olvasó és egy kis dolgozó sarok. A térelválasztó polccal megmaradtak a nyitott elrendezés előnyei, a tágasság és világosság, mellette pedig kisebb, személyes zónákat is kialakítottunk. A térelválasztó másik előnye, hogy tároló helyeket nyerhetünk vele. Itt például térelválasztó nélkül nehéz lett volna jól elhelyezni a tévét. A hangulatossághoz a sok növény is hozzájárul.

  dia1_10.JPG

dia2_11.JPG

dia3_9.JPG

dia4_8.JPG

dia5_7.JPG

dia6_6.JPG

dia7_6.JPG

 

 tervek: saját

  Tetszett a bejegyzés? Kövess a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr5214707122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása