Stílusok és csillagjegyek: Bika
2018. április 27. írta: tervezzvelem

Stílusok és csillagjegyek: Bika

A tavasz közepén járunk, a Bika csillagjegyében. Ha érdeklődsz a horoszkóp iránt vagy ebben a jegyben születtél, biztosan fel tudsz sorolni pár jellemző tulajdonságot: stabil, megbízható, nyugodt, élvezi és meg is éli az élet kisebb és nagyobb örömeit. De gondoltál-e arra, hogy milyen lakberendezési stílus illik hozzá, milyen lakásban érzi otthon magát?

A jegy szülöttei kedvelik a romantikát, így igazán otthonosan klasszikusan berendezett környezetben mozognak. Némi modernség természetesen az ő otthonukba is belefér. Valódi fa, természetes anyagok, míves tárgyak, egyediség, rusztikus jegyek, meleg színek. Kedvelik a hangulatvilágítást, a bújós, kuckós helyeket. 

Mi az, ami nem hiányozhat egy Bika otthonából?

- föld színek, mint barna, narancs, sárga, oliva

- természetes anyagú falburkolatok, például fa, kő vagy tégla

- egyedi bútorok, tárgyak

- hangulatvilágítás, szép csillárok

- ahol lehet: fagerenda

- natúr felületek, bőr, gyapjú, vászon, szizál 

- fémek, leginkább kovácsoltvas

- kuckó sok párnával, takaróval

- kályha, kandalló vagy legalább gyertyák

Nézzük mindezt képeken is! Olyan fotókat válogattam össze, ahol a rusztikus stílus jegyei dominálnak, így e stílus kedvelői is csemegézhetnek.

 Ha tetszett a bejegyzés, kövess a FB-on is, hogy hetente többször találkozhassunk!

Képek forrása itt, itt, itt, itt, itt és itt

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr3513873574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miadesign 2018.05.23. 17:33:01

A barátnőm bika. Múltkor kanapékat kerestünk és a Rio Design oldalán találtam is néhány, a leírásnak megfelelő kanapét. Az írásod alapján már biztos vagyok benne, hogy a számára megfelelő kanapét sikerül majd választanunk. Ezt a kanapét néztük ki: www.riodesign.hu/ulogarnitura-kanape-fotel/tom-tailor-soft-cube
süti beállítások módosítása