Mi is az a "PERFETTI"?
2015. szeptember 25. írta: tervezzvelem

Mi is az a "PERFETTI"?

Lehet, hogy maga a szó nem ismerős, de ha azt mondom perforált lemez és megnézitek a képeket, egyből be fog ugrani. Ezek a lemezek magyar fejlesztésű termékek és felhasználásuk sokkal szélesebb körű, mint gondolnánk. Ha megnézitek a cég honlapját, rengeteg ötletet találhattok.

Nemcsak esztétikusak, hanem számos funkcionális előnyük is van. Radiátoroknál, fűtőtesteknél biztosítják a szabad légáramlást. Áttekinthető szerszámfalakat, hobbifalakat, irodai rendszerezőket alkothatunk velük. Garázsban, háztartási helyiségben, dolgozószobában egyaránt jó szolgálatot tesznek. És még ezen kívül is számtalan kreatív lehetőség rejlik bennük: ékszertartó a hálóban vagy játéktároló a gyerekszobában vagy éppen előszoba falat fabrikálunk belőle.

Nézzünk konkrét példákat is:

perfetti_lemez3.bmp

 

perfetti_lemez4.bmp

 perfetti_lemez1.bmp

 

perfetti_lemez2.bmp

 

perfetti_lemez5.bmp

 

 

Forrás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr597820044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása