Készíts polcot egyszerűen!
2015. augusztus 21. írta: tervezzvelem

Készíts polcot egyszerűen!

Egy polc mindig jól jön. Talán a hozzávalók is megvannak, már csak a megvalósítás várat magára :) A bejegyzésben öt könnyedén elkészíthető polcot találsz. Neked melyik tetszik legjobban?

Rusztikus és egyszerű

Ez a polc kerülhet nappaliba, gyerekszobába, hálóba, konyhába - kinek hol van rá szüksége. A leírás a WC tartály fölötti falat használja ki és polcozza be vele.

Hatszögletű

Nagyon jópofák ezek a méhsejt alakú polcok. Elkészítésük pedig egyszerűbb, mint gondolnád. Az igaz viszont, hogy precíz illesztést kíván. A részletes leírást itt találjátok.

Bőrpántokkal

Talán a lehető legegyszerűbb, ugyanakkor elég stabil polc. Még használati utasítás sem kell hozzá, de aki kíváncsi itt nézhet utána.

Teraszra

Legjobban talán egy teraszon vagy erkélyen mutat ez a létra-polc. A leírás szerint egy virágboltba készült dekorációnak-tárolónak. Tökéletesen sikerült :)

Kockákból

Csak fakockák szükségesek ennek az ötletes dekorációnak az elkészítéséhez. Itt olvashatsz róla.

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr97717380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása