Házak a Balaton-felvidéken
2015. június 18. írta: tervezzvelem

Házak a Balaton-felvidéken

Egyik legszebb, legváltozatosabb tájegységünk a Balaton-felvidék. Mészkövei, völgyei és medencéi, a csonka kúp alakú tanúhegyek, a szőlők, Csopak vörös talaja és a Balaton felcsillanó türkize páratlan természeti kincseket rejt. Kövek mindenütt, még a szántókon és réteken is. Nem csoda, ha kőből épültek itt a házak, templomok és a híres pincék, présházak.

Gazdag építészeti kincseiből, hagyományos és modern, de tájba illeszkedő, természet és ember harmóniáját tükröző házaiból álljon itt ez a képes bemutató. Időtlenség és váltakozó évszakok, fények és súlyos esti árnyékok, megelevenedő emlékek. Ezért szeretjük.

 Képek forrása: kattints a fotókra!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KÖNYVAJÁNLÓ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Színtanácsadás, tippek, trükkök a színek helyes kiválasztásához

OTTHONUNK SZÍNEI

Könyv a színekről, melyben térnövelő tippeket is találhatsz. Hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy lakásodban milyen színkombinációkkal vesszed körül magad. Szeretnéd tudni, hogyan válassz helyesen, hogy kellemesen érezd magad otthon? Kattints ide a részletekért!

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr497543170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása