Csillár saját kezűleg? Igen!
2015. január 19. írta: tervezzvelem

Csillár saját kezűleg? Igen!

Ugye milyen látványos ez a csillár? Könnyedén elkészítheted, ha kellő türelmed van :) Ilyenkor a hosszú téli estéken még több időd lehet rá. Karácsony elmúltával amúgy is jót tesz egy kis pihentető játék. Készítheted együtt a pároddal vagy barátnőkkel, barátokkal, akkor a hosszadalmasabb műveletek is remek szórakozássá válnak.

Vicky's Home: Nordic Pure essence

Szükséged lesz egy felakasztható gyümölcskosárra vagy kaspó tartóra. Ezek hiányában drótból is meghajlíthatod a vázat. A képen látható módon erősíts fehér selyem szalagokat körben a vázra, mindegyik szintre. A hosszuk a kívánt méret duplája + 5 cm legyen. Érdemes úgy készíteni, hogy három körlap férjen el egymás alá.

Most jön az aprólékos munka. Ki kell vágni a körlapocskákat zsírpapírból. (Legalább 1-2 tekercs zsírpapír szükséges.) Rengeteget. Akinek van nagyobb méretű kör lyukasztója, könnyű helyzetben van. De ha csak olló áll rendelkezésedre, akkor is egyszerűsítheted a kivágást. Hajtsd össze harmonikaszerűen a zsírpapírt és egyszerre több réteget vágj át. A kör sablonja 4-5 cm átmérőjű legyen.

A ragasztás már gyorsabb. Tapaszd a körlapokat a szalagokra, ahogy a képen is látod.

Ezután következhet a drót részek körbetekerése szalaggal, majd a villanyos munka. Gyönyörű fénye lesz!

DIY Chandelier~ Can even sub in circle cut wax paper or circle cut milk jugs instead for a similar look at a fraction of the cost

Megéri a fáradtságot, mert nagyon szép lámpád lesz, amit ráadásul saját magad készítettél! Jól illeszkedik bármilyen rusztikus környezetbe, illetve skandináv és shabby chic stílushoz is. Nappaliban és az étkezőasztal fölött egyaránt dekoratív látvány.

Kellemes időtöltést kívánok hozzá!

Forrás: wwwdesignsponge.com

Ha még több érdekességre vagy kíváncsi, kövess a Facebookon is.

A világítás mellett a színek is meghatározzák és alapvetően befolyásolják lakásunk hangulatát. Szeretnéd tudni, hogyan válassz helyesen, hogy kellemesen érezd magad otthon? Kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr677087709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása