Mitől válik érdekessé a konyhasziget?
2017. október 16. írta: tervezzvelem

Mitől válik érdekessé a konyhasziget?

Nagy alapterületű otthonok berendezésekor mindig tartsuk szem előtt, hogy akkor tudunk barátságos helyiségeket kialakítani, ha megfelelően tagoljuk a teret. Ebben segít a helyiségen belüli funkciók meghatározása. Például a konyhában nagyon jó tértagoló elem lehet egy sziget kialakítása. Ha jól helyezzük el, a nagyobb konyhában is úgy szervezhetjük egymás mellé a különböző munkaterületeket - mint például előkészítés, főzés, mosogatás -, hogy közben nem kell az egész konyhát keresztülgyalogolni. A konyhaszigetről részletesen ebben a cikkben olvashattok.

És ha már beterveztük, tegyük érdekessé! Erre számtalan lehetőségünk van: kiemelhetjük eltérő színnel, szokatlan formával, textúrával, különböző bútorokkal, ülőhelyek hozzáépítésével. Először is határozzuk meg, mit szeretnénk elhelyezni a szigeten:  főzés, étkezés, tárolás, munkapult. Majd döntsük el, mi kapja a fő hangsúlyt. Hiszen ez alapján tudjuk majd beméretezni a szigetet. A következő fotók inspirációt nyújtanak a különböző kialakításokhoz, és hogy hogyan kapcsoljuk hozzá az étkezőhelyet, padot vagy kanapét, polcot és a tárolóhelyeket.

Képek forrása

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr5412991970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása