52 négyzetméteres lakás: a nappali
2017. május 12. írta: tervezzvelem

52 négyzetméteres lakás: a nappali

Biztosan emlékeztek, múlt héten mutattam be ennek a lakásnak a konyháját. Most a nappalival folytatjuk, ahol az átalakulás a klasszikus stílus jegyében valósult meg. A régi lakásból az állólámpa, a zongora, a képek kerültek át és nem utolsósorban a gyönyörű szőnyeg, amelynek színei, a kék, a lazac és a vanília adták a kiinduló alapot a hangulat megteremtéséhez. 

Az új berendezést az Alevil bútorcsaládból állítottuk össze. A világítás, a tapéta díszcsíkok, a zöld növények hatásosan emelik ki a cseresznyés árnyalatot és érősítik a fa felületek szépségét. Az alapvetően meleg, föld színeket pedig jól ellensúlyozza a kanapé kékje. A nappaliba került az étkező is (hiszen a konyha túl kicsi lenne ehhez), amelynek nagyobbítható asztala körül családi összejövetelekkor nyolcan is elférnek. A kanapé is ágyazható, így bár a lakást egyszemélyesre terveztük, mégsem okoz gondot, ha többen gyűlnek össze.

dia1_6.JPG

Nézzük először a látványterveket! A felülnézeti rajzok térben is jól érzékeltetik a teljes szobát, és könnyen elképzelhetővé teszik a majdani stílust, színeket, hangulatot.

dia2_7.JPG

dia3_5.JPG

Közeli képeken pedig így mutat:

dia4_5.JPG

dia5_5.JPG

dia6_4.JPG

És az elkészült nappali:

dia7_4.JPG

dia8_4.JPG

dia9_3.JPG

dia10_3.JPG

A megrendelő nagyon jól érzi magát új otthonában, pedig itt a hely jóval kisebb, mint korábbi lakásában volt. Viszont a funkciók jól elkülönülnek és mindennek megvan a maga helye. Remélem Nektek is tetszik. Ha kíváncsiak vagytok a folytatásra, hamarosan következik a háló és a fürdő, ahol elsősorban a tárolásra koncentrálunk majd.

 

Ha Te is átterveztetnéd a nappalid, keress bizalommal!

Tervek, fotók: saját

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr5512500011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dddoni 2017.05.12. 15:26:31

Nagymamám imádná.
süti beállítások módosítása