Mire használhatsz egy IKEA ágyrácsot?
2017. május 09. írta: tervezzvelem

Mire használhatsz egy IKEA ágyrácsot?

Az IKEA egyik legnagyobb érdeme, hogy a legolcsóbb termékei sokoldalúan felhasználhatók. Például ez a 3.000 forintos ágyrács remekül beválik fali tárolónak is. Néhány kampó, kosár, doboz szükséges még hozzá, és komplett tárolófelületeket alakíthatsz ki, rövid idő alatt. Különösebb ügyesség sem kell hozzá, inkább egy kis kreativitás. Kis lakásban, ahol minden felület számít, érdemes hasznosítani valamelyik ötletet.

Ha nincs hely előszoba kialakítására, ez az előszobafal pótolhatja.

Fürdőben a törölközőket, pipereholmikat csoportosíthatod ide. Ezen az elven a garázsban is létrehozhatsz egy barkácsfalat, ahol rendezetten tarthatod a szerszámaidat.

Vagy a dolgozószobában rendezheted össze a jegyzeteidet, írószereidet. Akár a nappali falán is helyet kaphat az aktuális újságokkal, könyvekkel vagy szobanövényekkel.

Természetesen a konyha sem maradhat ki a sorból.

Forrás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr9212479613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása