Praktikus tárolók a lépcső alatt
2017. április 21. írta: tervezzvelem

Praktikus tárolók a lépcső alatt

A tárolás minden háztartás központi kérdése, hiszen idővel egyre több holminak kell helyet találni: mert növekszik a család, mert több könyvünk, edényünk, ruhánk stb. lesz. És ezek nem lehetnek szem előtt, mert a rendetlenség a legszebb otthont is tönkreteszi. Ilyenkor aztán megindul a fejtörés, hol is lehetne még tárolót kialakítani? Hát, például a lépcső alatt!

Persze nem minden lakásban vannak klasszikus értelemben vett lépcsők. De mondjuk egy kisebb alapterületű lakásban, ahol a nappaliból kell elkülöníteni a hálót vagy a dolgozószobát, térelhatárolás és helykihasználás szempontjából is jó választás lehet egy dobogó, ami rengeteg pakolási lehetőséget biztosít. Vagy a gyerekszobában építhetünk magasított ágyat, ahol vétek lenne kihasználatlanul hagyni a felvezető lépcsőket. 

Most pedig lássuk az ötleteket! A helykihasználáson túl érdemes arra is figyelni, hogy különböző méretű részeket alakítsunk ki, legyen ajtós, polcos, fiókos megoldás is, hogy a lehető legtöbbféle tárgyat tudjuk eltenni-elrejteni.

Ötletek nappaliba

Ötletek hálóba

Ötletek gyerekszobába

Forrás: kattints a fotókra!

Ha tetszett a bejegyzés, kövess a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr8112433879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása