Tavaszi dekoráció és játék
2017. március 31. írta: tervezzvelem

Tavaszi dekoráció és játék

Húsvéthoz közeledve egy dekorációs ötletet szeretnék bemutatni Nektek és egyúttal játékra invitállak Benneteket. Az ötletet a sok színpompás árvácska adta: először fehérre alapoztam a fa tojásokat, majd ráfestettem ezeket a bájos, tarka virágokat. Remélem Nektek is tetszik a végeredmény :)

husvet_2017.jpg

img_20170329_185926.jpg

Az elkészítése egyáltalán nem bonyolult, igaz egy kis kézügyesség kell hozzá, ha magatok szeretnétek felfesteni a virágokat. Ennél egyszerűbb a szalvétás módszer, amit már biztosan ismertek. Bármelyik hobbiboltban rengeteg szalvéta közül válogathattok.

husvet_2017_szalveta.jpg

De ennél is egyszerűbb, ha részt vesztek ebben a játékban, amelyben a nyeremény tehát ez a húsvéti dekoráció lesz: kézzel festett fatojások házikóban. Egy csokor virággal kiegészítve már kész is a nyuszi-csalogató dísz!

A játékban bárki részt vehet, mindössze pár kattintás szükséges hozzá :)

A JÁTÉK MENETE

- Lájkold a tervezzvelem” oldalt a FACEBOOK-on.

- Oszd meg ismerőseiddel a játék hírét!

- Küldj egy e-mailt részvételi szándékoddal és neveddel, címeddel a pentekrita01@gmail.com e-mail címre.

Ha már korábban lájkoltad az oldalt (amit ezúttal is köszönök), jelezd ezt is az e-mailedben, illetve ne feledkezz el a megosztásról!

A játék április 6-ig, éjfélig tart!

Másnap sorsolás, eredményhirdetés, majd a szerencsés játékosnak postázom a nyereményt!

Fotók: saját

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr9712389825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása