Újabb e-könyv: Praktikum a lakberendezésben
2017. március 07. írta: tervezzvelem

Újabb e-könyv: Praktikum a lakberendezésben

Az Otthonunk színei után elkészült a könyv "nagy testvére", a Praktikum a lakberendezésben. Ebben az újabb kötetben azokat a kérdéseket járjuk körbe, amelyektől jól működő, kényelmes lesz otthonunk. Pontokba szedve:

  • hogyan mérjük fel igényeinket,
  • hogyan alakítsunk ki megfelelő mennyiségű tároló bútort,
  • hogyan találjuk meg a helyes arányokat,
  • hogyan kerüljenek a használati eszközök kéz közelbe,
  • milyen kihasználatlan helyeket fedezhetünk fel a lakásban,
  • milyen a jó világítás,
  • hogyan dekoráljunk a praktikum jegyében?

praktikum_elso_kep.jpg

Hogyan használd a könyvet?

Helyiségről helyiségre haladva ismerheted meg a lehetőségeket az egész lakásra vonatkozóan. De azok is hasznos információkat gyűjthetnek, akik egyelőre csak egy-egy helyiség átgondolásába, újratervezésébe vágnának bele.

Mindez nem pénz és teljes átalakítás kérdése. Azt kell mérlegelni, hogy a meglévő bútorok mennyiben szolgálják a kényelmedet, mennyire elégítik ki igényeidet. Elegendő-e a mennyiségük vagy már túl sok? Mit kezdhetsz velük? Milyen kiegészítők (kisebb bútorok, dekoráció) tehetik sokkal élhetőbbé lakóhelyiségeidet?

Ez a könyv a „Lakberendezés mindenkinek” sorozat második kötete. És akárcsak az előző könyvben, most is sok-sok hasznos és praktikus ötlet kerül terítékre.

Ajánlom azoknak is, akik most ismerkednek a lakberendezés alapjaival és egy kötetben összegyűjtve szeretnék megtalálni a legfontosabb információkat, legyen szó a bútorok méretéről, az alaprajz elkészítéséről vagy az ergonómiáról.

 

dia2_4.JPG

Olyan részleteket, szempontokat ismerhetsz meg, amelyek lépésről-lépésre segítenek az elindulásban, a tervezésben és a megvalósításban. Hiszen a lakberendezés egy folyamat, amely során be kell tartanunk a szabályokat. Viszont, ha ezek alapján haladsz, a végén elégedetten dőlhetsz hátra.

 

Terjedelem: 100 oldal

A könyvet pdf formátumban tudod letölteni, ha kitöltöd és elküldöd az alábbi MEGRENDELŐLAP-ot.

Ára: 3.500,- Ft 

Itt adhatod le a rendelésed! ↓ ↓ ↓

Megrendelőlapod elküldése után e-mailben megkereslek és elküldöm számodra a fizetéshez szükséges számlaszámot. Az összeg beérkezése után kapod meg a könyv letöltési linkjét.

Köszönöm az eddigi megrendeléseket!

Keresd az érdekességeket és kövess a Facebookon is!

Borítóterv: saját tervezés. A szöveges tartalom csak a szerző írásbeli engedélyével közölhető tovább vagy használható fel. Minden jog fenntartva. 2017©tervezzvelem.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr6612277493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása