Akaszd fel!
2016. június 01. írta: tervezzvelem

Akaszd fel!

Sokszor gondot okozhat mindennapi használati tárgyaink célszerű, könnyen átlátható és hozzáférhető tárolása. Nincs annál bosszantóbb, mint mikor a szekrény mélyéről kell valamit előbányászni. Mennyivel egyszerűbb, ha rögtön kéznél vannak a dolgok, ugyanakkor esztétikusak, rendezettek és nem csak úgy egymás hegyén-hátán hevernek. A megoldás pofonegyszerű: akaszd fel!

A konyhában

A szűrők, kések, kedvenc csészéink vagy az alufólia egyik legpraktikusabb tárolási módja, ha valahol a falon helyezzük el. Kerülhetnek simán akasztóra, de nagyon ötletes megoldás, ha spaletta adja a hátteret. Ez a módszer működhet az előszobában, hálóban is, ahol üzenőtáblát, kulcstartót, fényképeket stb. helyezhetünk el rajta.

A szekrényajtók belső oldalán is elférnek az apróságok.

A fürdőben

Ideális hely a mosdószekrény oldala, ahol a hajszárítót, pipere cikkeket tárolhatunk.

Sok törölköző kis helyen.

Nemcsak a fürdőbe kerülhet ilyen jópofa vödör, hanem az erkélyre, garázsba is.

Rendezett vezetékek

Elég hervasztó látvány a sok kusza vezeték szerte a lakásban. Pedig egy kis odafigyeléssel rengeteget javíthatunk a helyzeten.

Kosarak és társai

Pár egyszerű műanyag kosár vagy néhány kampó és máris helyükön vannak a napszemüvegek, övek, gyerekjátékok.

Kellemes színfolt és igazán dekoratív váza megoldás a felakasztott befőttes üveg. Vagy a mini fűszerkert az ablakmélyedésben.

A nadrágtartó is sok mindenre hasznosítható.

Képek forrása: itt és itt

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr38766352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása