Hová tegyük a vasalódeszkát?
2016. május 17. írta: tervezzvelem

Hová tegyük a vasalódeszkát?

Minden háztartásban vannak olyan kellékek, amelyekre elengedhetetlenek, de sokszor gondot okoz a tárolásuk. Ilyen például a létra, a porszívó vagy a vasalódeszka. Mert fontos lenne, hogy könnyedén elővegyük, ha szükség van rá és még könnyebben eltüntethessük szem elől. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy külön háztartási helyiségben vasalhat és ha úgy alakul, csak rácsukja az ajtót a deszkára, még el sem kell tenni. Most összegyűjtöttem pár ötletet a vasalódeszka praktikus tárolására.

A legtöbb helyiségben találhatunk olyan helyet, ahonnan fióksín segítségével előhúzhatjuk a vasalódeszkát. Például a konyhapult vagy konyhaasztal alatt. Itt a varrógépasztalt egészítették ki a vasalódeszkával. Legolcsóbban akkor tudjuk kivitelezni, ha saját magunk szereljük fel.

Ez a faliszekrény bárhol helyet kaphat, igazán nem foglal nagy helyet. Kerülhet a folyosóra, előszobába is.

Kosarakkal, kis szekrénnyel kombinálva, romantikusan. Mintha csak komód lenne.

A kamraszekrényben.

A fürdőben.

A beépített szekrényben.

Egy mutatós huzat, egy szép polc és már nem is kell elrejteni. 

Házi kivitelben a falra szerelve.

 

Képek forrása: kattints a fotókra!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KÖNYVAJÁNLÓ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

cimlap_terbeli.png

Színtanácsadás, tippek, trükkök a színek helyes kiválasztásához

OTTHONUNK SZÍNEI

Könyv a színekről, melyben térnövelő tippeket is találhatsz. Hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy lakásodban milyen színkombinációkkal vesszed körül magad. Szeretnéd tudni, hogyan válassz helyesen, hogy kellemesen érezd magad otthon? Kattints ide a részletekért!

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr248724232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csalány 2016.05.18. 13:22:43

Megszámoltam, itt 8 képen az Ikea vasalódeszkája szerepel (fiók előlappal), amit - nem is értem miért - már nem gyártanak. Pedig szuper volt. Nekünk is van a konyhaszekrénybe rejtve. A reggeli gyors, rohanós vasalásra szuper!
Valaki szólhatna nekik!! :-)

Rézfánfütyülő fűzangyal 2016.05.19. 10:57:48

Tartok tőle, hogy a szerző életében nem vasalt még, mert akkor észrevenné, hogy az átlagos, jobb kezes ember számára a deszka keskenyedő része esik balra. Ezek szerint a 5. képen a ruhásszekrényben állva kellene vasalni, vagy balkezes a tulaj. Vasalás közben a ruhát az egyik oldalon lelógva kell keresztben vasalni, és folyamatosan igazítva a másik oldalra átvinni. Tehát a bemutatott konzolos szerkezetek egyikén sem lehetne pl. egy inget szépen kivasalni (pl. 4,7,10, 13,14 kép). Ilyen az, amikor a munkafolyamatot ne ismerő tervezők feje eldurran!
süti beállítások módosítása