A sokoldalú BESTÅ tárolórendszer
2015. december 10. írta: tervezzvelem

A sokoldalú BESTÅ tárolórendszer

Ahány ház, annyi szokás. Különösen igaz ez az IKEA BESTÅ tárolórendszerére. Mivel elemes bútorcsaládról van szó, korlátlan variációs lehetőségek rejlenek benne. Mindenki saját ízlése és szükséglete szerint alakíthatja, bővítheti. Itt a képeken leggyakrabban fehér színben jelenik meg, de ezen kívül létezik fekete, barna, bézs, szürke és tölgy színben is. Készül magas fényű és matt, valamint üveg felülettel.

A BESTÅ eredetileg médiatárolónak készült, azonban - ez a képekből is kitűnik - felhasználása jóval túlmutat ezen. Lehet nyitott, lehet zárt, fogantyúval vagy anélkül, egy méretben vagy különböző szélességű-magasságú elemek kombinálásával.

Mivel annyira egyszerű, nagyon jó tárolórendszer építhető belőle a nappaliban. Ha maradunk a fehér színnél, nagy felületen sem válik nyomasztóvá, inkább beolvad a környezetébe. Emellett kerülhet a hálóba, étkezőbe, gyerekszobába, tetőtérbe, előszobába. Sőt, nagyon ötletes megoldás az épített pad is.

Forrás

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr968154024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása