Tervezési tanácsadó 3: nappali
2015. augusztus 28. írta: tervezzvelem

Tervezési tanácsadó 3: nappali

Elérkeztünk a következő fejezethez, a nappalihoz. Ez igazán nagy téma, hiszen ha az előszoba a lakás névjegye, a nappali a középpontja. Az a hely, amit másoknak is megmutatunk és azt szeretnénk, ha a saját egyéniségünket tükrözné. Ehhez, ennek kialakításához találtok most hasznos információkat a letölthető anyagban.

Ez a rész is tippekkel zárul, amelyben pontokba szedem, hogy mit mond a feng shui a nappali kialakításáról, illetve kanapéválasztáshoz is találtok néhány tanácsot. Végül pedig a szokásos ötletgyűjtő oldal, ahova feljegyezhetitek saját gondolataitokat.

nappali_tervezese_foto.jpg

tervezzvelem.blog.hu

 

A "Nappali" fejezetet innen tudjátok letölteni.

 

Ha más témáról is szívesen olvasnátok:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KÖNYVAJÁNLÓ

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

cimlap_terbeli.png

Színtanácsadás, tippek, trükkök a színek helyes kiválasztásához

OTTHONUNK SZÍNEI

Könyv a színekről, melyben térnövelő tippeket is találhatsz. Hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy lakásodban milyen színkombinációkkal vesszed körül magad. Szeretnéd tudni, hogyan válassz helyesen, hogy kellemesen érezd magad otthon? Kattints ide a részletekért!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr687740074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása