Trendek 2015-ben: skandi kékkel, szürkével és egy csipet rózsaszínnel
2015. augusztus 18. írta: tervezzvelem

Trendek 2015-ben: skandi kékkel, szürkével és egy csipet rózsaszínnel

A skandináv stílus kedvelői biztosan kedvüket lelik az itt következő képekben. Van, ahol kissé hűvös a hatás, de a fa felületek helyrebillentik az egyensúlyt. Az egyszerű vonalak mellett kifejezetten nőies, barokkos darabok is megjelennek és új életre kelnek a régi tárgyak.

Akvarellre emlékeztető színek, lágy kékekkel, zöldekkel. Mellette pedig szürke és fehér millió árnyalatban. A kompozíciónak a fa melegsége ad keretet.

Hideg színek meleg, kötött textúrákon.

A rózsás-ibolyás árnyalatok mellett kifejezetten jól érzi magát a szürke.

Gyerekszobában, dolgozószobában vagy akár hálóban is remek összeállítások készíthetők ilyen kopottas ládákkal. Érdemes a dekorációt is számba venni: nadrágtartóra csíptetett régi újságkivágásból készült a plakát, a váza maradék csődarabból. Felfedezhetünk itt régi távcsövet, fényképezőgépet és egy apró sámfát.

Retro stílusú virágtartó klasszikus design szék társaságában. Új szín is került ide, a sárga elevensége tovább erősíti a növények frissítő hatását.

Stilizált fára emlékeztet a fogas. Ismét egy kis nőiesség a virágos textilen.

Képek forrása: itt és itt

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr107714548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása