Miből lesz az éjjeliszekrény?
2015. június 30. írta: tervezzvelem

Miből lesz az éjjeliszekrény?

Éjjeliszekrényt szinte bármiből készíthetsz, illetve bármiből válhat efféle bútordarab. Különösen igaz ez akkor, ha kevés a helyed vagy egyedi megoldást szeretnél. Nem elhanyagolható szempont, hogy így lényegesen olcsóbb és mutatósabb is a végeredmény és a saját kezed munkája, fantáziád garantáltan egyénivé alakítja.

Egyszerű polc, de a színek játékossá, a falitábla ötletessé és személyessé teszi. A sárgászöld és a kék-fehér megismétlődik az ágyneműn is, ettől kerek a kompozíció.

Fonott kosár (itt éppen egy vízijácint, drótvázas) falra szerelve: ha egy-egy polcot is illesztesz bele, stabillá teheted.

Lábakra szerelt tálca: nemcsak éjjeli szekrény, egyben asztalka is. Ha levehetőre alakítod, máris ott a tálca a szombati ágyban elköltött reggelihez.

Megint kosarak, hozzájuk pedig egyszerű polc. Így van elég hely a magazinoknak vagy például fonalak, kézimunka tárolásának.

Szuper kicsi polc, ha csak jelezni szeretnéd az éjjeliszekrény helyét. Érdemes figyelmet szentelni az újrahasznosított deszkákból készített ágyvégnek és a falra szerelt lámpáknak.

Szintén a régies darabok kedvelőinek szól ez a lépcsős megoldás.

Régi faláda, ami a kerekeinek köszönhetően könnyedén mozgatható is.

Kiselejtezett íróasztal fiókok újrafestve, görgős állványon.

A régi utazóbőrönd remekül illik a nyers téglafalhoz és a fekete-fehér képekhez. Egyetlen élénk pont a párna narancssárgája.

A zsúrkocsi új élete.

Nagyon látványos és játékos a műanyag kártyalapokból összeállított kisasztal.

Romantikus és hangulatos a kivilágított asztalka.

Bárszék színesen és madzaggal tekercselt polcokkal.

Nem csak egy szék.

IKEA-s sámli is betöltheti az éjjeliszekrény szerepét.

Képek forrása: kattints a fotókra.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KÖNYVAJÁNLÓ

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Színtanácsadás, tippek, trükkök a színek helyes kiválasztásához

OTTHONUNK SZÍNEI

Könyv a színekről, melyben térnövelő tippeket is találhatsz. Hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy lakásodban milyen színkombinációkkal vesszed körül magad. Szeretnéd tudni, hogyan válassz helyesen, hogy kellemesen érezd magad otthon? Kattints ide a részletekért!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr507543188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BNati 2015.07.13. 16:20:37

Fantasztikusak ezek az ötletek, nagyon kreatívak! :) Mi nemrég újítottuk fel a hálószobánkat egy hasonló ággyal, mint ez: www.riodesign.hu/ada-welle-maxliving-agyak-francia-agyak/trieste-agy Szerintetek ehhez milyen éjjeliszekrény passzolna? :)

tervezzvelem 2015.07.13. 19:39:57

@BNati: Ehhez az ágyhoz egy nagyon szép, karcsú és kerek éjjeliszekrényt tudnék elképzelni, mint például ez: www.lameridiana.hu/index.php?termek=832
De akár az ágy mellett asztalka is lehetne, valami ilyesmi: www.pinterest.com/pin/566749934332048026/
Ugyanez egyszerű vonalvezetéssel pedig így néz ki:
www.pinterest.com/pin/371687775472843352/
Bármelyik jó választás lehet :)

BNati 2015.07.14. 21:48:38

:) Klassz, köszönöm a tippeket.
süti beállítások módosítása