Modern fürdő: barna-bézs elegancia
2015. június 01. írta: tervezzvelem

Modern fürdő: barna-bézs elegancia

Ma egy pici, modern fürdőszoba látványtervét mutatom be nektek. Mindössze 6 négyzetméteres és egy új építésű budapesti lakásban található. A feladat nem volt egyszerű: a fiatal tulajdonos két mosdót és 130x80-as nagyméretű, nyitott zuhanyt álmodott meg. Mindez mégis inkább könnyített a helyzeten, ugyanis a zuhany - mivel egyetlen üvegfallal rendelkezik - terjedelmes méretei egyáltalán nem hatnak nyomasztóan.

furdoszoba_terve.jpg

A helyiség ablaktalan ezért nemcsak a tükör fölé került világítás, hanem a mennyezet három oldalán körbefutó gipszkartonozás is spotokat rejt. Emellett a 120 cm széles tükör is gondoskodik a kellemes optikai hatásról. A fali csempe világos homokszínű és a többi burkolattal együtt az Azulev (Palatinus Fürdőszobaszalon) csempecsaládhoz tartozik. A finom díszcsík, a visszafogott, elegáns színek, sima vonalak modern, kellemes légkört teremtenek.

 furdo1tv.jpg

 

furdo2tv.jpg

furdo3tv.jpg

 

furdo4tv.jpg

A mosógép számára is maradt egy kevés hely, köré pedig beépített szekrény került, ahol elfér a szennyestartó és jut hely a háztartási eszközök, mosószerek stb számára.

 

furdo5tv.jpg

 

Ha segítségre van szükséged fürdőszobád vagy más helyiség megtervezéséhez, keress bátran!

Látványtervek: tervezzvelem2015 © Minden jog fenntartva

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr677498410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása