Színek, kulcstartók, előszobák
2015. április 17. írta: tervezzvelem

Színek, kulcstartók, előszobák

Sokoldalú, mégis egyszerű kulcstartót keresel? Van egy ötletem!

Kreativajandek.hu oldalán olyan termékeket találhattok, amelyeket kedvetek, ízlésetek és nem utolsósorban előszobátok stílusa szerint dekorálhattok. A következő képekkel a választásban szeretnék Nektek segíteni. Színek, stílusok, hangulatok szerint válogattam a sok-sok kulcstartó közül és mindegyikhez egy-egy előszobát is társítottam. Így könnyebben el tudjátok képzelni, hogyan is mutat az általatok kiválasztott darab és mi illik hozzá.

dia2.JPGdia3.JPG

dia4.JPG

dia5.JPG

dia6.JPG

dia7.JPG

 

dia8.JPG

Kellemes nézelődést!

Az előszoba képek forrása itt és itt.

Kulcstartók: www.kreativajandek.hu

Könyvajánló: Egy könyv a színekről, melyben térnövelő tippeket is találhatsz. Hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy lakásodban milyen színkombinációkkal vesszed körül magad. Szeretnéd tudni, hogyan válassz helyesen, hogy kellemesen érezd magad otthon? Kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr697375014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása