Hálószoba 3D terve
2014. november 12. írta: tervezzvelem

Hálószoba 3D terve

Adott egy 3 m széles és 3,30 m hosszú szoba. A méretek elég kedvezőek. Ha külön helyiségben szeretnénk elhelyezni a hálószobát, legalább ilyen adottságok kellenek. Egy 120-as ablaka van a hosszabbik falon. A feladat: elegáns, mégis egyszerű hálószoba tervezése beépített szekrénnyel, öltözőasztallal.

A szoba szélessége - ezen feltételek mellett - egy 160-as franciaágy elhelyezését teszi lehetővé.  (Ha lemondunk az öltözőasztalról, 2 méteres ágyat is tehetünk.) Elfér mellette két 35-40-es éjjeliszekrény és a hosszabbik falon (az ablaknak háttal) az öltözőasztal, melynek mélysége nem haladhatja meg a 35 cm-t.

Először készítettem egy ötlettáblát a színek és formák kiválasztásával. Az ágy mögötti falra sötétszürke-ezüst tapétát választottam. A többi fal világos bézs színű. A textileknél a fehér és szürke szín különböző árnyalatai jelennek meg, némi sötétebb bézzsel és rózsaszínes-narancsos bőrszínnel élénkítve (párnák, függöny).

A beépített szekrény az ággyal szemközti falra került, az ajtó mellé. Szélessége 180 cm, mélysége 60 cm. Egészen a plafonig ér. Két ember teljes ruhatára fér el benne. Ez és a többi bútor is törtfehér színű.

Kiegészítő nem sok kell, fekete, karcsú asztali lámpák, fekete, kisebb kovácsoltvas csillár, néhány ezüstös-fémes dísztárgy, szatén párnák, az ágy fölé modern kép.

Végül megszerkesztettem a méretarányos látványtervet.

haloszoba_otlettabla_uj.png

 haloszoba_otlettabla_uj2.png

Képek: Saját montázs és látványterv.

A bejegyzés trackback címe:

https://tervezzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr106889835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása